Wazurrenin perintö - sarjaa.

Ensimmäinen novellikokoelma, sisältää kirjat:

1. Valinta - Nyt Ilmestynyt!

2. Epätoivon maat (6/2023)

3. Demonin testamentti (12/2023)

2

Valinta - Wazurrenin perintö novellisarjan ensimmäinen osa.


Capsa, Candrowyn, Ragnarök, Oklo, Cinosci ja monet muut asettavat henkensä alttiiksi tässä trilogian ensimmäisessä osassa selvittäessään demonisia mysteereitä, joissa taikuudelta tai vaarallisilta olennoilta ei voi välttyä.


Novelli perustuu samannimiseen, Wazurrenin perintö - roolipeliin.
Sarjan ensimmäinen osa, kaikkine mahdollisine valintoineen, asettaa sävelet kirjasarjan synkemmille jatko-osille. 

 
Lukijoiden kommentit VAlinta novellista:

"Lähti suht rauhassa ja sit tapahtu paljon lyhyessä ajassa, tykkäsin ku ei ollu silleen hirveän ennalta arvattava"
- Kari Oulusta

Rempseää estotonta sanailua. Juoni Vie mennessään, eikä kirjaa malta jättää kesken. Mielenkiintoinen kokemus myös dekkareiden ystävälle. miehekäs, osin raakoja taistelukuvauksia sisältävä kerronta ei sovellu rakkausromaanien ystäville. herkempi herkistyy kyyneliin. oman mausteensa tuo hyvät yksityiskohtaiset historialliset kuvaukset. novellissa huokuu ystävyys, uskollisuus, toveruus ja rakkaus elämää kohtaan. Tarina olisi mielenkiintoinen nähdä elokuvana.
- Merja kiimingistä

Epätoivon maat, novellitrilogian toinen osa.

Valinnat on suoritettu ja tarina jatkuu elävien ja kuolleiden jatkaessa loppumatonta vaellustaan, kuka minkäkin syyn takia. Seikkailuun liittyy mukaan myös tonttu Steven, varjohaltia Dorth, sekä puolituinen Gridiron. Koheltava kolmikko tuo oman mausteensa muun retkikunnan touhuihin. Unohtamatta, omalaatuista Hazmat-nunnaa, joka myrkyt keittää, jos naama ei miellytä.